Let the adventure begin!

Hallo allemaal vanuit het zonovergoten Sri-lanka!

Een wittte bus die langs ons heen komt rijden op nog geen 10 centimeter afstand, een scooter met 4 personen daarop, kleine baby’s bij hun moeder opschoot in de TukTuk en een heleboel chaos. ”Oooohh dus daarom deed Sri-Lanka mee in de gevaarlijkste wegen van de wereld.” Aldus Fernanda.

Onze grootste angst om meteen geconfronteerd te worden met insecten en dieren is tot nu toe goed te overzien geweest met 1 pad, een nachtvlinder en schattige eekhoorntjes. Maar, wij wachten geduldig af tot wij jullie kunnen schrijven over slangen, spinnen en wie weet wat nog meer.

De reis was lang, maar niet vervelend, huilende baby’s hebben wij maar voor lief genomen…Aangekomen op Sri-Lanka walmde onze de warme lucht tegemoet en snapten wij, waarom wij onze lieve familie en vrienden voor eventjes achterlaten in Nederland.

Op Hellabeem zijn wij hartelijk ontvangen en hebben al kennis gemaakt met verschillende mensen en jongens van het revalidatiecentrum. Het is groter dan wij hadden verwacht en een heleboel te doen voor ons de komende periode! Vandaag zijn wij al wegwijs gemaakt in het dichtstbijzijnde stadje Weligama met tientallen surfschooltjes waar wij ons in de weekenden prima kunnen vermaken! Komende dagen hebben wij nog geen stage verplichtingen dus gaan wij vast genieten en chillen en zonnen en eten en drinken en nog meer eten en vooral niet vergeten te drinken want dat is heel belangrijk hier!

 

Doedeeeeeeels!

Spreekt voor zich…

6 thoughts on “Let the adventure begin!

 1. Wat ’n prachtig avontuur ! Geniet er vooral van dames ! Mooi om zo op de hoogte te blijven van jullie bezigheden in het mooie Sri lanka !

 2. Very nice to have a warm climate!! But I like to see more pictures !
  Enjoy your time there .
  Greetings from the van Hierden fam.

 3. Hee kanjers, leuk om te lezen en fijn om te horen dat jullie het ook naar je zin hebben! Meer foto’s zijn trouwens welkom! 🙂
  Liefs Dirk en Thea

 4. Hallo Janique en Fernanda. Blij om te lezen dat de reis voorspoedig is verlopen.
  Deze week nog ff heerlijk genieten van jullie vrije tijd.
  De warmte zal heerlijk zijn (stiekem beetje jaloers)hier ligt nl sneeuw.
  Heel veel plezier en lekker genieten van jullie grote avontuur.
  Veel liefs Elly en Jacob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *